Chiptuning Katwijk | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Katwijk: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Katwijk voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is gemaakt om het vermogen te halen welke in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in je auto laten chippen.

Chiptuning Katwijk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen

Sportiever karakter​

Geluid klinkt beter ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Katwijk. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Katwijk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Katwijk chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

De beste chiptuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Beschikbare soorten chiptuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Katwijk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Katwijk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Zie dit relevante project: saab tuning

Stage 2 chiptuning Katwijk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Katwijktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Wij beloven u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Katwijk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder ziet u een lijst van de vestigingen

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Leiden, Lisserbroek, Den haag, Zoetermeer, Vogelenzang, Alphen aan den Rijn, Zwaanshoek, Delft, Rijswijk, Bennebroek. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Auto makers remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, of lees hieronder een samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op chiptuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij