Chiptuning Kadoelen: Bij u in de buurt

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Kadoelen?

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door chiptuning Kadoelen.

Chiptuning Kadoelen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk soepelder en sportiever rijdt door chiptuning Kadoelen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen:

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning komen wij bij u thuis langs. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Kadoelen leveren. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat ​

Exclusief gebruik van goede tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Kadoelen OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Kadoelen maak je gebruik van de obd port in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Kadoelen Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Kadoelen tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door chiptuning.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Kadoelen chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Kadoelen als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

We zitten in de buurt, Mijn Chiptuning zit namelijk in Zwaag . Bekijk Mijn Chiptuning op hieronder:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Tuindorp Oostzaan, Landsmeer, Oostzaan, Ilpendam, Zaandam, Zaanstad, Broek in Waterland, Amsterdam, Duivendrecht, Monnickendam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto producenten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Kadoelenbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij