Chiptuning Julianadorp

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Julianadorp?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.Aangezien deze is ontwikkeld om het vermogen te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door chiptuning Julianadorp.

Chiptuning Julianadorp kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt beter ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning gaan wij bij u thuis langs. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Julianadorp chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Julianadorp. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Julianadorp bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vooraf een goede back-up ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen auto chippen:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Julianadorp OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Julianadorp Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Julianadorptuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Julianadorp is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door het chippen.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Julianadorpsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mijn Chiptuning is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Julianadorp . Hieronder kun je de kaart zien met ons adress:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Breezand, Spoorbuurt, Den Helder, Callantsoog, Anna Paulowna, Wieringerwaard, Schagerbrug, Nes, Schagen, Hippolytushoef. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Dit doen fabrikanten wel, maar anders. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, of lees verder voor een kleine samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning Julianadorp zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij