Chiptuning Ilpendam | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Ilpendam

Wat zijn de pluspunten van chiptuning?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer vermogen​

Geluid klinkt sportiever ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Ilpendam. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ilpendam engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Ilpendam. Een specifieke maatwerk auto chippen dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ilpendam chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst ​

Exclusief gebruik van goede chiptuning software

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Ilpendam OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Ilpendam chiptuning methode en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Een goed voorbeeld is chip tuning Lotus

Chiptuning Ilpendam Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Ilpendam chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Ilpendam

Specialistische ECU software kennis​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door nederland. Beneden ziet u een kaart van onze locaties

We zitten ook vlakbij: Broek in Waterland, Landsmeer, Purmerend, Oostzaan, Kadoelen, Monnickendam, Tuindorp Oostzaan, Halfweg, Zaanstad, Zaandam. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Fabrikanten remappen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere types. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chippen, of lees verder voor een samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd eco chip tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Ilpendambaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij