Chiptuning Hoogwoud | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Hoogwoud: Bij u in de buurt

Lees hier wat chiptuning in Hoogwoud voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is geprogrammeerd om de performance te halen welke in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto tuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Hoogwoud.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer PK's​

Sportiever geluid ​

Comfortabeler rijden​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Hoogwoud. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hoogwoud engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Hoogwoud. Een specifieke maatwerk tuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Hoogwoud chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende soorten auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Hoogwoud OBD chiptuning

OBD chiptuning Hoogwoud is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Hoogwoud maak je gebruik van de obd port in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Hoogwoud krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Zie dit recente voorbeeld: mini tuning

Chiptuning Hoogwoud Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Hoogwoud chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi RS6

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Hoogwoud chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Hoogwoud auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hieronder is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties vinden:

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Opmeer, Harderwijk, Molenbuurt, Obdam, Winkel, De Noord, Abbekerk, Waarland, Wognum, Langedijk. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Chiptunen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook doen we een speciale vorm van chippen genaamd eco chiptuning. Hierbij focussen we ons compleet op chip tuning voor dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij