Chiptuning Hoogkarspel | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Hoogkarspel zorgt voor:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Hoogkarspel?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is ontwikkeld om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning Hoogkarspel kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen

Meer performance​

Geluid klinkt mooier ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Hoogkarspel. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Hoogkarspel engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Hoogkarspel engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het tunen

We kopiëren uw software eerst ​

De beste tuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Verschillende soorten motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle chiptuning methoden leggen we onderaan uit:

Methode 1: Hoogkarspel OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Hoogkarspel is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Een relevant voorbeeld is honda civic tuning

Stage 2 chiptuning Hoogkarspel

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Hoogkarspel

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Hoogkarspel kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Hoogkarspel chiptuning.

Zo doen wij buiten Hoogkarspel chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Hoogkarspel als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel Nederland hebben we tuning locaties. Hier beneden is het mogelijk om al onze chiptuning locaties bekijken:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Westwoud, Venhuizen, Wervershoof, Andijk, Geuzenbuurt, Enkhuizen, Midwoud, Nibbixwoud, Hoorn, Medemblik. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto producenten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op eco tuning met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Hoogkarspelbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij