Chiptuning Hippolytushoef | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Hippolytushoef: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Hippolytushoef voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Dits komt doordat deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen dat in de brochure staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Hippolytushoef kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen

Meer PK's​

Geluid klinkt harder ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Hippolytushoef. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Hippolytushoef specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Hippolytushoef engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde maatwerk auto chippen dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst ​

De beste tuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Hippolytushoef OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Een recent voorbeeld is ford fiesta tuning

Chiptuning Hippolytushoef Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Hippolytushoef

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Wij hebben meerdere locaties gevestigd door heel Nederland. Onze chiptuning locaties kun jij hier beneden vinden

We zitten ook vlakbij: Oosterland, Den Oever, Slootdorp, Anna Paulowna, Wieringerwerf, Wieringerwaard, Spoorbuurt, Breezand, Middenmeer, Julianadorp. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op chiptuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij