Chiptuning Heemskerk | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Heemskerk: Bij u in de buurt

Wat zijn de voordelen van chiptuning voor mijn auto?

Het standaard programma in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Dit is omdat deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning Heemskerk.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:

Sportiever karakter​

Geluid klinkt mooier ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Heemskerk. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Heemskerk specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde maatwerk tuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Heemskerk chiptunen

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van beste tuning files

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen auto chippen:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle auto chipping methodes leggen we onderaan uit:

Stage 1 Heemskerk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Heemskerk is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Heemskerk krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Lees dit relevante project: subaru impreza tuning

Chiptuning Heemskerk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Heemskerk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door het chippen.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Heemskerk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. De Mijn Chiptuning vestigingen kun jij hieronder bekijken:

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Waterakkers, Commandeurs, Beverwijk, Uitgeest, Castricum, Wijk aan Zee, Langeheit, Limmen, Assendelft, Akersloot. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar anders. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de fabrikant kan aanpassen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chiptuning, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op chip tuning om dieselverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Heemskerkbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij