Chiptuning Havenbuurt | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Havenbuurt zorgt voor:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Havenbuurt?

De standaard ecu software van uw auto is gelimmiteerd.Dit is gedaan omdat deze software precies het vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot wel 15% verlagen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Havenbuurt. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Geluid klinkt sportiever ​

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Havenbuurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Havenbuurt ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning Havenbuurt engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Havenbuurt chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van beste chiptuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle methodes voor motor tuning leggen we onderaan uit:

Methode 1: Havenbuurt OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Havenbuurt maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Een recent voorbeeld is mercedes tuning

Stage 2 chiptuning Havenbuurt

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Havenbuurt chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Havenbuurt

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Havenbuurt kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Havenbuurt chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Havenbuurt autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. De locaties kun je hieronder bekijken

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Monnickendam, Volendam, Edam, Broek in Waterland, Ilpendam, Purmerend, Almere, Landsmeer, Kadoelen, Halfweg. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden helpen we je graag verder.

Fabrikanten chiptunen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chiptuning, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op chiptuning om benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij