Chiptuning Harderwijk | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Harderwijk: Bij u in de buurt

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Harderwijk?

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd.Dits komt doordat deze is gemaakt om de performance te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Harderwijk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en fijner aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt beter ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Harderwijk. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Harderwijk chiptuning engineer onderworpen. Deze Harderwijk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Harderwijk engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Harderwijk verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Harderwijk chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up ​

Goede chiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:​

Beschikbare soorten chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Harderwijk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Een recent voorbeeld is vw tuning

Stage 2 chiptuning Harderwijk

De naam zegt het al. Bij deze methode van Harderwijktuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Harderwijk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door remapping.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Harderwijk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Harderwijk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Harderwijksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mijn Chiptuning heeft verschillende tuning locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden kunt u al onze locaties bekijken:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Abbekerk, Molenbuurt, Hoogwoud, Opmeer, Midwoud, Opperdoes, Winkel, Nibbixwoud, Wognum, Middenmeer. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Remappen doen de auto makers ook. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van remappen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op auto chippen om benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Harderwijkbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij