Chiptuning Groet | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Groet

Ontdek wat chiptuning in Groet voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software van uw auto is gelimmiteerd.Dit is omdat deze is geschreven om het vermogen te halen welke in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen

Meer koppel​

Mooier geluid ​

Comfortabeler rijden​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Groet. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Een specifieke maatwerk chiptuning dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Groet chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst ​

De beste chiptuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Stage 1 Groet OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Groet maak je gebruik van de obd port in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Groet krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Een goed voorbeeld is subaru tuning

Chiptuning Groet Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Groet chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi in Groet

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Groet auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Groet chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel Nederland hebben we locaties. Hieronder is het mogelijk om al de tuning locaties vinden:

Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Schoorl, Warmenhuizen, Petten, Tuitjenhorn, Bergen, Oostdorp, Dirkshorn, Langedijk, Sint Pancras, Schagerbrug. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder producent je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Groetbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij