Chiptuning Graft

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Graft?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder en sneller rijdt door chiptuning Graft. Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen:

Sportiever karakter​

Mooier geluid ​

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op prospectie gaan. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Graft engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Graft leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Graft OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Graft is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Graft chiptuning variant en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Graft Stage 2

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Graft ook diverse andere software modificaties voor Graft als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

We zitten in de buurt, Mijn Chiptuning zit namelijk in Zwaag . Bekijk hieronder Mijn Chiptuning op de kaart:

We zitten ook in de buurt van: De Rijp, Noord Holland, Middenbeemster, Stompetoren, Boekel, Wormer, Akersloot, Halfweg, Ursem, Rustenburg. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen de auto makers ook. Het zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze typen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij focussen we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij