Chiptuning Geuzenbuurt zorgt voor:

Ontdek wat chiptuning in Geuzenbuurt voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het aantal PK moet hebben dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en gelimmiteerde vermogen is te vergroten door je auto te laten chippen in Geuzenbuurt.

Chiptuning Geuzenbuurt kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en fijner aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen

Meer koppel​

Geluid klinkt harder ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op bezoek komen. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Geuzenbuurt specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Geuzenbuurt engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

De beste chiptuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende soorten chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Geuzenbuurt OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Geuzenbuurt is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Geuzenbuurt chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Geuzenbuurt Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi RS6

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Geuzenbuurt kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Geuzenbuurt chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Geuzenbuurtsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

We zitten in de buurt, Mijn Chiptuning zit namelijk in Zwaag . Hieronder kun je Google Maps zien met ons adress:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Andijk, Wervershoof, Medemblik, Hoogkarspel, Enkhuizen, Opperdoes, Westwoud, Venhuizen, Midwoud, Nibbixwoud. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto producenten niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, of lees hieronder een samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning Geuzenbuurt zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij