Chiptuning Enkhuizen | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Enkhuizen zorgt voor:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Enkhuizen?

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is geprogrammeerd om de performance te halen welke in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing ligt in je auto laten chippen.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% terug dringen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning Enkhuizen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen

Meer PK's​

Mooier geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Enkhuizen. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Enkhuizen chiptuning engineer onderworpen. Deze Enkhuizen engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Enkhuizen verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Enkhuizen chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Goede chiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, alle chiptuning methoden leggen we hieronder uit:

Methode 1: Enkhuizen OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Enkhuizen is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Enkhuizen maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Enkhuizen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Zie dit relevante project: chiptuning alfa romeo

Stage 2 chiptuning Enkhuizen

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Enkhuizentuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi RS6

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Enkhuizen chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Enkhuizen als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning heeft meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Onze Mijn Chiptuning vestigingen kun jij hier beneden bekijken:

We zitten ook in de buurt van: Andijk, Geuzenbuurt, Hoogkarspel, Venhuizen, Wervershoof, Westwoud, Medemblik, Midwoud, Opperdoes, Nibbixwoud. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto producenten chippen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons volledig op chip tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Enkhuizenbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij