Chiptuning Egmond aan den Hoef | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Egmond aan den Hoef zorgt voor:

Wat voor pluspunten heeft chiptuning in Egmond aan den Hoef voor mijn auto?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.De motor controller is afgesteld om een bepaald aantal PK te behalen, namelijk het aantal PK van in de autobrochure.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% verlagen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning Egmond aan den Hoef. Doordat hij sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:

Sneller optrekken​

Geluid klinkt sportiever ​

Plezieriger rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Egmond aan den Hoef. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het tunen

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Egmond aan den Hoef OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Egmond aan den Hoef is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Egmond aan den Hoef chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Egmond aan den Hoef krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Een goed voorbeeld is ford ka tuning

Chiptuning Egmond aan den Hoef Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Egmond aan den Hoef chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi RS6

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten Egmond aan den Hoef chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel Nederland hebben we tuning vestigingen. Hieronder ziet u een overzicht van onze vestigingen

Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Egmond aan Zee, Heiloo, Oosterzij, Oostdorp, Limmen, Bergen, Alkmaar, Boekel, Castricum, Oudorp. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen de fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op eco tuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij