Chiptuning Duivendrecht

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Duivendrecht?

De standaard motormanagement computer software in uw auto is gelimmiteerd.Dit is omdat deze is gemaakt om het vermogen te halen welke in de brochure staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Duivendrecht kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot wel 15% verlagen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning Duivendrecht. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer PK's​

Mooier geluid ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning komen wij bij u thuis langs. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Duivendrecht ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Duivendrecht ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Duivendrecht engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede back-up ​

Goede chiptuning bestanden in gebruik

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Duivendrecht OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Duivendrecht

Met deze term weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Duivendrecht chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door chiptuning.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Duivendrecht auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Duivendrecht chiptuning.

Zo doen wij buiten Duivendrecht chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Duivendrecht auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

We zitten in de buurt, ons bedrijf zit namelijk in Zwaag . Hieronder kun je Google Maps zien met ons adress:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Driemond, Weesp, Tuindorp Oostzaan, Kadoelen, Muiden, Nederhorst den Berg. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Chippen doen auto producenten wel, maar anders. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in verschillende types. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, of lees verder voor een samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning Duivendrecht zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij