Chiptuning Den Oever

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Den Oever?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De motor computer is afgesteld om een bepaald aantal PK te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen:

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier ​

Comfortabeler rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op bezoek gaan. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Den Oever chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Den Oever engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Den Oever chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst ​

De beste tuning software in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Den Oever OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Den Oever is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Den Oever

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Den Oever tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Den Oever chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi RS6

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Den Oever autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Ons bedrijf is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Den Oever . Bekijk hieronder ons bedrijf op de kaart:

We zitten ook in de buurt van: Oosterland, Hippolytushoef, Wieringerwerf, Slootdorp, Anna Paulowna, Middenmeer, Wieringerwaard, Breezand, Spoorbuurt, Oudeschild. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Chippen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter aantal pk uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen auto chippen, of lees hieronder een samenvatting.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij focussen we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Den Oeverbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij