Chiptuning Den haag

Ontdek wat chiptuning in Den haag voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent verminderen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer PK's​

Geluid klinkt harder ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op prospectie komen. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Den haag chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het chippen

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van de beste tuning files

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Den haag OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Den haag chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Den haag krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Den haag

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Den haag is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chippen van een Audi RS6

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Den haag autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Mijn Chiptuning is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Den haag . Hieronder kun je de kaart zien met ons adress:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Katwijk, Schiedam, Vlaardingen, Leiden, Rotterdam, Alphen aan den Rijn, Capelle aan den IJssel. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten chippen hun auto’s wel. Het werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chiptuning, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Den haagbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij