Chiptuning Den Burg

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Den Burg?

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Dits komt doordat deze is geschreven om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Je kunt meer vermogen halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning Den Burg kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Den Burg. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen:

Meer PK's​

Sportiever geluid ​

Plezieriger rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

We starten het proces met een bezoek aan huis. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Den Burg chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Den Burg bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Den Burg chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Den Burg OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Den Burg is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Den Burg maak je gebruik van de obd port in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Den Burg krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Den Burg

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi in Den Burg

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Ja, ons bedrijf in zwaag. Dit is in de buurt van Den Burg . Hieronder kun je Google Maps zien met ons adress:

We zitten ook vlakbij: Oudeschild, Zevenhuizen, Oost, Den Helder, Julianadorp, Breezand, Hippolytushoef, Oosterland, Den Oever, Spoorbuurt. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen de auto fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze software ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning Den Burg zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij