Chiptuning Delft | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Delft

Wat voor voordelen heeft chiptuning in Delft?

De standaard software in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is ontwikkeld om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tuning.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% terug dringen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Sportiever geluid ​

Comfortabeler rijden​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Delft. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Delft ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Delft ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Delft chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van de beste tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle methodes voor auto chippen leggen we onderaan uit:

Methode 1: Delft OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Delft maak je gebruik van de obd port in je auto.

Hierdoor is dit een voordelige Delft chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een recent voorbeeld is dacia duster tuning

Stage 2 chiptuning Delft

Met deze naam weet je al voldoende. Bij deze vorm van Delfttuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi in Delft

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Beneden is het mogelijk om al onze locaties bekijken:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rijswijk, Den haag, Zoetermeer, Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Katwijk, Spijkenisse, Leiden. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Dit doen auto makers wel, maar anders. Het zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op eco tuning om dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Delftbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij