Chiptuning De Rijp | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning De Rijp

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een specifiek aantal PK te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en standaard vermogen is aan te passen door je auto te laten chippen in De Rijp.

Chiptuning De Rijp kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepeler en sneller rijdt door chiptuning De Rijp. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Beter geluid ​

Comfortabeler rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We starten het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in De Rijp. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning De Rijp engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze De Rijp ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning De Rijp leveren. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het De Rijp chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van goede tuning software

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: De Rijp OBD chiptuning

OBD chiptuning De Rijp is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning De Rijp maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Lees dit relevante voorbeeld: skoda tuning

Chiptuning De Rijp Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van De Rijptuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van De Rijp chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi in De Rijp

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast De Rijp chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Beneden kunt u al de Mijn Chiptuning locaties vinden:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Graft, Middenbeemster, Noord Holland, Stompetoren, Wormer, Halfweg, Boekel, Akersloot, Ursem, Rustenburg. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Auto fabrikanten remappen hun auto’s wel. Dit werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, of lees verder voor een kleine samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale methode van chiptuning genaamd eco chip tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op chiptuning met het doel benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning De Rijp zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij