Chiptuning De Noord | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning De Noord

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning De Noord?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dit is omdat deze is geschreven om het vermogen te halen dat in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning De Noord.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en fijner aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen:

Meer vermogen​

Geluid klinkt mooier ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in De Noord. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse De Noord chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning De Noord. Een gepersonaliseerde chippen op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning De Noord verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het De Noord chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Goede tuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: De Noord OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning De Noord is de meest populaire methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige De Noord chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ontdek dit recente project: ss tuning

Chiptuning De Noord Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 De Noord chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het remappen van een Audi RS6

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij garanderen u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van De Noordsoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel Nederland hebben we locaties. Beneden ziet u een kaart van onze Mijn Chiptuning locaties

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Waarland, Langedijk, Winkel, Hoogwoud, Opmeer, Obdam, Dirkshorn, Heerhugowaard, Sint Pancras, Tuitjenhorn. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

Remappen doen de fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. Deze modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chiptuning, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op auto chippen met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen De Noordbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij