Chiptuning De Kwakel | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning De Kwakel zorgt voor:

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning De Kwakel?

De standaard ecu software van uw auto is gelimmiteerd.Aangezien deze is geprogrammeerd om het vermogen te halen welke in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en gelimmiteerde vermogen is te vergroten door chiptuning De Kwakel.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning De Kwakel.

Terwijl we brandstofverbruik tot wel 15% verlagen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Sneller optrekken​

Harder geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in De Kwakel. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse De Kwakel chiptuning engineer onderworpen. Deze De Kwakel ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning De Kwakel verstrekken. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het De Kwakel chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen auto chippen:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we onderaan uit:

Stage 1 De Kwakel OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope De Kwakel chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Met deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen De Kwakel krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Een recent voorbeeld is peugeot 207 tuning

Stage 2 chiptuning De Kwakel

Met deze naam weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning De Kwakel is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chippen van een Audi RS6

Specialistische ECU software inzicht​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw De Kwakel auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning De Kwakel.

Zo doen wij buiten chiptuning De Kwakel ook verscheidene andere software aanpassingen voor De Kwakel als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. Hier beneden is het mogelijk om al de Mijn Chiptuning locaties vinden:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Uithoorn, Kudelstaart, Aalsmeer, Rijsenhout, Rozenburg, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Hoofddorp, Duivendrecht, Zwaanshoek. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze steden zijn we je graag van dienst.

Remappen doen de fabrikanten ook. Het werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen auto chippen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale vorm van chippen genaamd eco chiptuning. Hierbij focussen we ons volledig op tuning om benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning De Kwakel zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij