Chiptuning De Goorn | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning De Goorn zorgt voor:

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto tunen in De Goorn?

De standaard software in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het standaard vermogen moet hebben dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Je kunt meer performance halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning De Goorn kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer PK's​

Geluid klinkt beter ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in De Goorn. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze De Goorn chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning De Goorn engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chippen op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van de beste tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: De Goorn OBD chiptuning

OBD chiptuning De Goorn is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Een goed voorbeeld is mazda tuning

Chiptuning De Goorn Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van De Goorn tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning De Goorn is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi in De Goorn

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning De Goorn ook verschillende andere software modificaties voor De Goorn auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel het land hebben we tuning locaties. Hier beneden ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning locaties

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Avenhorn, Ursem, Berkhout, Rustenburg, Obdam, Oosthuizen, Wognum, Stompetoren, Hoorn, Opmeer. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

Auto fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chippen lezen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 chiptuning De Goorn zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij