Chiptuning De Glip: Bij u in de buurt

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning De Glip?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Dits komt doordat deze is geschreven om het vermogen te halen dat in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door chiptuning De Glip.

Chiptuning De Glip kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15 procent terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer vermogen​

Mooier geluid ​

Meer rijplezier

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op bezoek komen. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze De Glip chiptuning engineer onderworpen. Deze De Glip ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het De Glip chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 De Glip OBD chiptuning

OBD chiptuning De Glip is een populaire manier om je auto te chippen. Met stage 1 obd tuning De Glip maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning De Glip Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste manier.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi in De Glip

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Ja, wij zitten in zwaag. Dit is in de buurt van De Glip . Hieronder kun je Google Maps zien met ons adress:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Bennebroek, Heemstede, Zwaanshoek, Vogelenzang, Haarlem, Vijfhuizen, Tuindorp, Hoofddorp, Overveen, Zandvoort. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Chiptunen doen de auto producenten ook. Het zit namelijk zo:

Een fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van auto chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij