Chiptuning Creil | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Creil zorgt voor:

Lees hier wat chiptuning in Creil voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.De ECU (motor controller) is geprogrammeerd om een bepaald aantal vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Creil.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sportiever en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen:

Meer vermogen​

Mooier geluid ​

Comfortabeler rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Creil. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Creil engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Creil chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

De beste chiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Beschikbare soorten auto chippen:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle ecu tuning methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Creil OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Creil is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Een relevant voorbeeld is vw polo tuning

Chiptuning Creil Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi in Creil

Specialistische ECU software inzicht​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. Onze tuning vestigingen kun je hieronder vinden:

We zitten ook in de buurt van: Emmeloord, Tollebeek, Urk, Nagele, Marknesse, Ens, Swifterbant, Enkhuizen, Dronten, Andijk. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Dit zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere types. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Omdat auto producenten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chiptuning, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren chiptuners op een dyno.

Ja, je auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op chiptuning met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Creilbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij