Chiptuning Commandeurs zorgt voor:

Wat voor voordelen heeft chiptuning Commandeurs voor mijn auto?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Dit is omdat deze is ontwikkeld om de performance te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen door chiptuning Commandeurs.

Chiptuning Commandeurs kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% terug dringen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt harder ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen?​

Voor stage 1 chiptuning gaan wij bij u thuis langs. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Commandeurs chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Commandeurs engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Commandeurs verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Commandeurs chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens het tunen

Eerst een goede back-up ​

Gebruik van beste tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen auto chippen:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Commandeurs OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Commandeurs maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Commandeurs krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Commandeurs

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze methode van Commandeurs tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Commandeurs is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door chiptuning.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Commandeurs ook diverse andere software aanpassingen voor Commandeurs als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ja, wij zitten in zwaag. Dit is in de buurt van Commandeurs . Hieronder kun je de kaart zien met ons adress:

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Waterakkers, Heemskerk, Beverwijk, Uitgeest, Castricum, Wijk aan Zee, Limmen, Langeheit, IJmuiden, Assendelft. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen de auto fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen.

Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder producent je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen remappen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, het chippen van je auto zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij