Chiptuning Capelle aan den IJssel | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Capelle aan den IJssel

Wat zijn de pluspunten van chiptuning voor mijn auto?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.De reden hiervoor is dat deze software exact het aantal PK moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen door je auto te laten chippen in Capelle aan den IJssel.

In een paar uur is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Capelle aan den IJssel.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en lekkerder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen

Meer koppel​

Mooier geluid ​

Plezieriger rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Capelle aan den IJssel. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Capelle aan den IJssel leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Capelle aan den IJssel chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van beste tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Capelle aan den IJssel OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Capelle aan den IJssel is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een goed voorbeeld is alfa 159 tuning

Stage 2 chiptuning Capelle aan den IJssel

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Capelle aan den IJssel is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door het chippen.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Capelle aan den IJsselsoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van onze Mijn Chiptuning locaties

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Barendrecht, Schiedam, Gouda, Zoetermeer, Dordrecht, Delft, Vlaardingen, Spijkenisse, Rijswijk. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk duurder.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan aanpassen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd eco chiptuning. Hierbij focussen we ons volledig op tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Capelle aan den IJsselbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij