Chiptuning Bussum | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Bussum: Bij u in de buurt

Lees hier wat chiptuning in Bussum voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een specifiek vermogen te halen, namelijk het vermogen van in de autobrochure.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer performance​

Mooier geluid ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Bussum. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Bussum chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Bussum chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van de beste chiptuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende soorten auto chippen:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, alle ecu tuning methodes leggen we onderaan uit:

Methode 1: Bussum OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bussum is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Bussum chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Ontdek dit relevante voorbeeld: ecu chiptuning Lamborghini

Stage 2 chiptuning Bussum

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door chiptuning.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Bussum autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Wij hebben verschillende vestigingen gevestigd door nederland. De vestigingen kun jij hier beneden vinden:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Naarden, Hilversum, Laren, Blaricum, Kortenhoef, Bijvanck, Huizen, Muiderberg, Overmeer, Nederhorst den Berg. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Remappen doen de auto fabrikanten ook. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een beter vermogen uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Dat is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij focussen we ons compleet op auto chippen met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Bussumbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij