Chiptuning Breezand: Bij u in de buurt

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan chiptuning Breezand?

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd.Dit is omdat deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Breezand kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Terwijl we brandstofverbruik tot wel 15% verlagen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Sportiever geluid ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning gaan wij bij u thuis langs. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Breezand engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Breezand engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Breezand chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van goede tuning files

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Verschillende vormen chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Breezand OBD chiptuning

OBD chiptuning Breezand is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Breezand krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Chiptuning Breezand Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Breezand tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Breezand is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Breezand kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Breezand.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mijn Chiptuning is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Breezand . Bekijk hieronder ons bedrijf op Google Maps:

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Spoorbuurt, Julianadorp, Anna Paulowna, Wieringerwaard, Den Helder, Callantsoog, Schagerbrug, Hippolytushoef, Nes, Schagen. Als u dus op zoek bent naar een tuning bedrijf in de omgeving van deze locaties helpen we je graag verder.

Chiptunen doen de auto fabrikanten ook. Dit werkt namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen remappen, of lees hieronder een samenvatting.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke manier van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij