Chiptuning Bloemendaal | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Bloemendaal: Bij u in de buurt

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Bloemendaal?

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.De Engine Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een specifiek vermogen te halen, namelijk het vermogen van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en gelimmiteerde vermogen is te vergroten door chiptuning Bloemendaal.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk soepeler en sneller rijdt door chiptuning Bloemendaal. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen

Meer koppel​

Sportiever geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Bloemendaal. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Bloemendaal chiptuning engineer onderworpen. Deze Bloemendaal engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chippen op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Bloemendaal chiptunen

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede chiptuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:​

Verschillende vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Bloemendaal OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bloemendaal is de meest populaire methode van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Bloemendaal maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Bekijk dit recente project: alfa tuning

Chiptuning Bloemendaal Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Bloemendaal tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Bloemendaal chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi RS6 in Bloemendaal

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Bloemendaal auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Bloemendaal chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Bloemendaal autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. De tuning locaties kun jij hier beneden vinden

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Overveen, Tuindorp, Hofgeest, Haarlem, Spaarndam, IJmuiden, Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort, Vijfhuizen. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Chippen doen auto makers wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over nadelen chiptuning, of lees hieronder een samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Ja, het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op chiptuning voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Bloemendaalbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij