Chiptuning Blaricum | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Blaricum: Bij u in de buurt

Wat voor voordelen heeft chiptuning voor mijn auto?

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.Dit is gedaan omdat deze software precies het aantal vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat gepresenteerd.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “brochure vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen door je auto te laten chippen in Blaricum.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen

Meer vermogen​

Geluid klinkt beter ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Blaricum. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Blaricum engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Blaricum engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van goede chiptuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Blaricum OBD chiptuning

OBD chiptuning Blaricum is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Blaricum maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ontdek dit relevante voorbeeld: Maserati chiptuning

Stage 2 chiptuning Blaricum

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Blaricum tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Blaricum is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door chiptuning.

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Blaricum ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Wij hebben meerdere vestigingen gevestigd door Nederland. Hier beneden is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties zien:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Bijvanck, Laren, Huizen, Bussum, Hilversum, Naarden, Kortenhoef, Muiderberg, Almere, Muiden. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Auto makers remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een testbank.

Zeker, het auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op auto chippen voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning Blaricum zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij