Chiptuning Bijvanck

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen in Bijvanck?

De standaard software in de Electronic Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.Dit is omdat deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Bijvanck.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof verbruikt.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel soepelder en sneller rijdt door chiptuning Bijvanck. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer performance​

Harder geluid ​

Comfortabeler rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op prospectie gaan. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Bijvanck ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Bijvanck engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Bijvanck bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Bijvanck chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende het tunen

Eerst een goede kopie van de oude staat ​

Exclusief gebruik van goede chiptuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Bijvanck OBD chiptuning

OBD chiptuning Bijvanck is een geliefde manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze manier hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Bijvanck krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Bijvanck

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Bijvanck tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Bijvanck is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door het chippen.

Specialistische ECU software kennis​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Bijvanck autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

We zitten in de buurt, Mijn Chiptuning zit namelijk in Zwaag . Bekijk hieronder Mijn Chiptuning op de kaart:

We zitten ook vlakbij: Blaricum, Huizen, Laren, Bussum, Naarden, Hilversum, Muiderberg, Kortenhoef, Muiden, Overmeer. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze steden zijn we je graag van dienst.

Remappen doen auto makers wel, maar anders. Het zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij focussen we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu limieten erg moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Bijvanckbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij