Chiptuning Biddinghuizen | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Biddinghuizen: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Biddinghuizen voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het aantal PK moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en gelimmiteerde vermogen is te vergroten door chiptuning Biddinghuizen.

Chiptuning Biddinghuizen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel gebruikt.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en fijner aanvoelt door de chiptuning. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen:

Meer koppel​

Harder geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Biddinghuizen. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Biddinghuizen chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Biddinghuizen bieden. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Biddinghuizen chiptunen

Veilige chiptuning:​

Specialistische kennis

Goede accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst ​

Gebruik van beste tuning software

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende soorten motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Biddinghuizen OBD chiptuning

OBD chiptuning Biddinghuizen is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning Biddinghuizen maak je gebruik van de obd port in je auto.

Daardoor is dit een voordelige Biddinghuizen chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Biddinghuizen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Zie dit relevante project: dodge caliber tuning

Chiptuning Biddinghuizen Stage 2

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Biddinghuizen chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van performance door remapping.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Biddinghuizen auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Biddinghuizen chiptuning.

Zo doen wij buiten Biddinghuizen chiptuning ook diverse andere software modificaties voor Biddinghuizen als roetfilterverwijderen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Hieronder ziet u een kaart van de chiptuning vestigingen

Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Dronten, Swifterbant, Lelystad, Zeewolde, Nagele, Ens, Urk, Tollebeek, Emmeloord, Marknesse. Als u dus zoekend bent naar een remapping bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Auto makers chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn uiteraard duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de producent kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Foute chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chippen, of lees verder voor een samenvatting.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd eco chip tuning. Hierbij focussen we ons compleet op chiptuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning Biddinghuizen zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij