Chiptuning Beverwijk | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Beverwijk

Lees hier wat chiptuning in Beverwijk voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Dits komt doordat deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “brochure vermogen” en gelimmiteerde vermogen is aan te passen door chiptuning Beverwijk.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen:

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Beverwijk. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Beverwijk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up ​

Exclusief gebruik van de beste chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende soorten chiptuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Beverwijk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Beverwijk maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Hierdoor is dit een voordelige Beverwijk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Beverwijk krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Lees dit recente voorbeeld: dacia duster tuning

Stage 2 chiptuning Beverwijk

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Beverwijk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Beverwijk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Onze chiptuning locaties kun je hier beneden vinden

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Waterakkers, Commandeurs, Heemskerk, Wijk aan Zee, IJmuiden, Hofgeest, Uitgeest, Assendelft, Castricum, Langeheit. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar anders. Het werkt namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere typen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Amateuristische chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Lees hier alle risico’s van remappen, of lees verder voor een kleine samenvatting.

Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons compleet op auto chippen voor dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Jammer genoeg is het controleren van de eerder genoemde millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij