Chiptuning Berkhout | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Berkhout zorgt voor:

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto tunen in Berkhout?

Het motormanagementsysteem van uw auto heeft uit de fabriek een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is ontwikkeld om het vermogen te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Berkhout kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15% terug dringen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel soepeler en sportiever rijdt door chiptuning Berkhout. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen:

Meer koppel​

Geluid klinkt mooier ​

Plezieriger rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Berkhout. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Berkhout ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van beste chiptuning bestanden

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Om het motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Berkhout OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Zie dit recente voorbeeld: seat tuning

Chiptuning Berkhout Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Berkhout chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chippen van een Audi RS6

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning chiptuning vestigingen. De chiptuning vestigingen kun jij hier beneden vinden

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Avenhorn, De Goorn, Wognum, Hoorn, Ursem, Obdam, Nibbixwoud, Molenbuurt, Oosthuizen, Rustenburg. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Dit doen auto fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende typen. De vermogens en prijs van de auto types verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze types.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de fabrikant kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Ja, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale vorm van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij concentreren we ons compleet op tuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Berkhoutbaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij