Chiptuning Bergen: Bij u in de buurt

Ontdek wat chiptuning in Bergen voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De Electronic Control Unit(ECU) is afgesteld om een specifiek vermogen te behalen, namelijk het vermogen van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is te vergroten door je auto te laten chippen in Bergen.

Chiptuning Bergen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Je auto zal rapper optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen

Meer performance​

Sportiever geluid ​

Meer rijplezier

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een bezoek aan huis. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Bergen chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Bergen chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Goede tuning files in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Verschillende soorten motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Bergen OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Bergen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Bergen Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Bergen tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Bergen chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat van chippen Audi RS6 in Bergen

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Bergen auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Bergen chiptuning.

Zo doen wij naast Bergen chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

We zitten in de buurt, ons bedrijf zit namelijk in Zwaag . Hieronder kun je de kaart zien met ons adress:

We zitten ook vlakbij: Oostdorp, Schoorl, Warmenhuizen, Alkmaar, Groet, Sint Pancras, Oudorp, Egmond aan den Hoef, Tuitjenhorn, Langedijk. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chiptunen doen de auto producenten ook. Dit is hoe het zit:

Een producent levert hun auto’s in verschillende types. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder producent je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chippen, of lees verder voor een kleine samenvatting.

Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Bergenbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij