Chiptuning Bennebroek | voordelig, Snel en Veilig meer vermogen!

Chiptuning Bennebroek: Bij u in de buurt

Wat zijn de pluspunten van chiptuning in Bennebroek voor mijn auto?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.Dit is gedaan omdat deze software precies het aantal vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto tuning.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15% verlagen.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto veel lekkerder en sportiever rijdt door chiptuning Bennebroek. Je auto zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consistenter.

De voordelen:

Sneller optrekken​

Harder geluid ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij onze locatie in Bennebroek. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Bennebroek specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Bennebroek ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Bennebroek. Een specifieke tuning op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Bennebroek chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Verschillende vormen motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle methodes voor motor tuning leggen we hieronder uit:

Methode 1: Bennebroek OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Bennebroek is de meest populaire vorm van chiptuning. Met stage 1 obd tuning Bennebroek maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Een goed voorbeeld is mercedes sprinter tuning

Stage 2 chiptuning Bennebroek

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Bennebroek tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Bennebroek chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Bennebroek

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Bennebroek auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Bennebroek chiptuning.

Zo doen wij naast Bennebroek chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Bennebroek als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Onze locaties kun je hieronder vinden:

We zitten ook in de buurt van: De Glip, Zwaanshoek, Heemstede, Vogelenzang, Haarlem, Vijfhuizen, Tuindorp, Hoofddorp, Overveen, Zandvoort. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in een aantal modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, of lees verder voor een samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een dyno.

Zeker, je auto chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op eco tuning voor brandstofverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij