Chiptuning Avenhorn

Ontdek wat chiptuning in Avenhorn voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software exact het aantal PK moet hebben dat in de autobrochure staat aangegeven.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

In enkele uren is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Avenhorn.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot wel 15% verminderen.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt sportiever ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Voor stage 1 chiptuning komen wij bij u thuis langs. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Avenhorn specialistDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Avenhorn. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Avenhorn chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding tijdens het chippen

We back-uppen uw software eerst ​

Gebruik van goede chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare vormen chiptuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Avenhorn OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Avenhorn maak je gebruik van de obd connector in je auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Avenhorn krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Avenhorn Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi RS6

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Avenhorn chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ja, ons bedrijf in zwaag. Dit is in de buurt van Avenhorn . Hieronder kun je Google Maps zien met ons adress:

Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: De Goorn, Berkhout, Ursem, Rustenburg, Oosthuizen, Obdam, Middenbeemster, Hoorn, Wognum, Stompetoren. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Chiptunen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het zit:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. De auto modellen verschillen in zowel vermogen als prijs.
Omdat fabrikanten niet voor elk model een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze één motor voor alle modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Hierdoor kun je met de goede apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van auto chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij focussen we ons volledig op branstofvebruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Avenhornbaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij