Chiptuning Assendelft

Wat voor voordelen heeft chiptuning Assendelft?

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het vermogen moet halen dat in de autobrochure staat gepresenteerd.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Assendelft kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder benzine of diesel verbruikt.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk soepelder en sneller rijdt door chiptuning Assendelft. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen

Sneller optrekken​

Geluid klinkt harder ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuning?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op prospectie gaan. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Assendelft engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Assendelft chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Exclusief gebruik van de beste tuning bestanden

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Assendelft OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Assendelft is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Assendelft chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Assendelft Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Assendelft is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld verbetering van vermogen door het chippen.

Specialistische ECU software kennis​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Assendelft kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Assendelft.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Assendelftsoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Mijn Chiptuning is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Assendelft . Hieronder kun je Google Maps zien met ons adress:

We zitten ook in de buurt van: Westzaan, Langeheit, Hofgeest, Beverwijk, Zaanstad, Zaandam, Waterakkers, Heemskerk, Spaarndam, Noord Holland. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de omgeving van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

Chippen doen auto makers wel, maar anders. Dit is hoe het werkt:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.
Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ecu tuning. Hierbij focussen we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

U kan rustig blijven zitten tijdens de chiptuning

Bij onze stage 1 chiptuning Assendelft zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij