Chiptuning Anna Paulowna

Wat voor voordelen heeft chiptuning voor mijn auto?

De standaard software in de ECU (motor controller) van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software precies het vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en gelimmiteerde vermogen is te vergroten door je auto te laten chippen in Anna Paulowna.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Terwijl we brandstofverbruik tot 15% verlagen.

In het alledaags gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto aanzienlijk lekkerder en sneller rijdt door chiptuning Anna Paulowna. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer koppel​

Sportiever geluid ​

Plezieriger rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Stage 1 van het chiptuning houdt in dat we eerst bij uw thuis op prospectie gaan. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning engineerDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Anna Paulowna chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat ​

Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:​

Beschikbare vormen motor tuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Anna Paulowna OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Anna Paulowna is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Anna Paulowna Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Anna Paulowna tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

chiptuning
Één van onze eerder behaalde resultaten na het chiptunen van een Audi RS6

Specialistische ECU software kennis​

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

We zitten in de buurt, ons bedrijf zit namelijk in Zwaag . Bekijk ons bedrijf op hieronder:

We zitten ook in de buurt van: Wieringerwaard, Spoorbuurt, Breezand, Hippolytushoef, Slootdorp, Julianadorp, Nes, Schagen, Schagerbrug, Middenmeer. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen de auto fabrikanten ook. Dit zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard duurder.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto types.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder producent je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van auto chippen lezen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.
Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke vorm van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Anna Paulownabaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.
WhatsApp WhatsApp met mij