Chiptuning Alkmaar zorgt voor:

Ontdek wat chiptuning in Alkmaar voor uw auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Dit is gedaan omdat deze software precies het vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat aangegeven.

Je kunt meer power halen uit je auto dan dit gestandandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Chiptuning Alkmaar kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer performance​

Geluid klinkt harder ​

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een bezoek aan huis. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Alkmaar ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Alkmaar verstrekken. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Alkmaar chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

Gebruik van beste tuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Beschikbare vormen motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Alkmaar OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alkmaar is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Alkmaar krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Alkmaar

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Alkmaar tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Alkmaar is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Één van Mijn Chiptuning zijn eerder behaalde resultaten na het chippen van een Audi

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Alkmaar auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Alkmaar.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alkmaar autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Ons bedrijf is gevestigd in Zwaag dit is in de buurt van Alkmaar . Bekijk hieronder ons bedrijf op Google Maps:

We zitten ook in de buurt van: Oudorp, Sint Pancras, Stompetoren, Oostdorp, Boekel, Bergen, Heerhugowaard, Heiloo, Oosterzij, Egmond aan den Hoef. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen de auto producenten ook. Het werkt namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende typen. De vermogens en prijs van deze types verschillen.
Auto makers maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder fabrikant je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de fabrikant het maximale uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van auto chippen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je motor computer beschadigd raken door slechte apparatuur.

Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Alkmaarbaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij