Chiptuning Abbekerk

Ontdek wat chiptuning in Abbekerk voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement software van uw auto is gelimmiteerd.De motor controller is geprogrammeerd om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chiptunen van je auto is de beste optie om je wagen een groter vermogen te geven.

Chiptuning Abbekerk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Terwijl we de brandstofconsumptie tot 15 procent terug dringen.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:

Meer performance​

Beter geluid ​

Comfortabeler rijden​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning komen wij bij u thuis langs. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Abbekerk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Abbekerk chiptunen

Onze chiptuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We kopiëren uw software eerst ​

Exclusief gebruik van de beste chiptuning files

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:​

Verschillende vormen chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Abbekerk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Abbekerk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Door het auto laten chippen Abbekerk krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Abbekerk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Abbekerk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Abbekerk

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Abbekerk ook verschillende andere software modificaties voor Abbekerk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

We zitten in de buurt, Mijn Chiptuning zit namelijk in Zwaag . Bekijk Mijn Chiptuning op hieronder:

We zitten ook vlakbij: Harderwijk, Molenbuurt, Midwoud, Opperdoes, Nibbixwoud, Hoogwoud, Wognum, Opmeer, Medemblik, Winkel. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen auto makers wel, maar anders. Het zit namelijk zo:

Auto fabrikanten leveren auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als prijs.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de fabrikant kan aanpassen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel goedkoper een groter aantal pk uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van remappen lezen, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Ja, chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.
Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in staat om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.
WhatsApp WhatsApp met mij