Chiptuning Aalsmeer: Bij u in de buurt

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto laten chippen in Aalsmeer?

De ecu van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De Engine Control Unit(ECU) is geprogrammeerd om een specifiek aantal vermogen te behalen, namelijk het aantal PK van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “gestandandaardiseerde vermogen” en standaard vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Door het chiptunen van uw auto door Mijn Chiptuning krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer PK.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verbruiken.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sneller en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De voordelen:

Meer koppel​

Geluid klinkt harder ​

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een bezoek aan huis. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Aalsmeer chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Aalsmeer engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Aalsmeer chiptunen

Veiligheid gegarandeerd door:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

We back-uppen uw software eerst ​

Goede tuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto doet:​

Beschikbare soorten auto chippen:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Aalsmeer OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Aalsmeer is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Aalsmeer chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoeven we zelfs de ECU niet te ontmantelen.

Door het auto laten chippen Aalsmeer krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Aalsmeer

Met deze term weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Aalsmeer chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning
Voorbeeld: Resultaat chiptuning Audi RS6 in Aalsmeer

Specialistische ECU software inzicht​

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Aalsmeer autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Ja, wij zitten in zwaag. Dit is in de buurt van Aalsmeer . Hieronder kun je Google Maps zien met ons adress:

We zitten ook in de buurt van: Rozenburg, Rijsenhout, Kudelstaart, De Kwakel, Uithoorn, Hoofddorp, Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Vijfhuizen, Zwaanshoek. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Chippen doen auto producenten wel, maar anders. Dit is hoe het zit:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chiptunen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Verkeerde chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chiptuning, of lees hieronder een kleine samenvatting.

Je kan je ECU (de computer van je auto) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.

Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale manier van chippen genaamd ecu tuning. Hierbij focussen we ons compleet op branstofvebruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chiptunen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning is bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.
WhatsApp WhatsApp met mij