RS Auto Service in Leiderdorp en omstreken

Ben je op zoen naar een merkonafhankelijke RDW garage Leiderdorp? Een garage die eerlijke prijzen hanteert en via de telefoon en WhatsApp goed bereikbaar is? Dan moet je bij RS Auto Service in Leiderdorp zijn.

Inhoudsopgave

APK

Is je auto toe aan een nieuwe Algemene Periodieke Keuring (APK) of is het alweer een tijd geleden sinds de laatste onderhoudsbeurt? Dan ben je bij RS Auto Service aan het juiste adres.

Je auto kan APK gekeurd worden vanaf twee maanden voor de vervaldatum van de huidige APK. Een afspraak inplannen voor de nieuwe APK is zo gedaan via het contactformulier dat je op de website vindt, of door een WhatsApp te sturen. Dit kan overigens ook heel makkelijk via de website.

Is je APK al verlopen? Tot maximaal twee maanden mag je met een auto op de openbare weg stilstaan zonder dat er een registercontrole wordt uitgevoerd door het RDW. Is je auto APK afgekeurd, bijvoorbeeld door een recent ongeluk? Dan mag je met de auto doorrijden totdat de APK datum verstreken is, maar dan moet de auto wel aan bepaalde permanente eisen voldoen.

Onderhoud

Ook wanneer je auto aan onderhoud toe is, zit je hier goed. Een auto die mankementen vertoont is heel erg vervelend maar kan daarnaast ook zorgen voor grotere problemen en uiteindelijk hogere kosten. Door regelmatig een onderhoudsbeurt in te plannen voor je auto, kun je dit gelukkig voorkomen. Daarnaast zorg regelmatig onderhoud er ook voor dat je meer geld ontvangt voor je auto wanneer je deze inruilt of verkoopt.

Je kan een gratis onderhoudscheck inplannen bij RS Auto Service. Hierbij wordt de conditie van je auto nagekeken en krijg je een vrijblijvend advies.

Kleine beurt en grote beurt

De kleine beurt wordt standaard toegepast na 15.000 kilometer of na 1 jaar, dit is afhankelijk van wat er het eerste komt. Bij de kleine beurt worden alle belangrijke punten van de auto nagekeken. Hierbij kun je denken aan de remmen, uitlaat, carrosserie en de schokdempers. De grote beurt is hier een uitbreiding van, deze is dan ook per merk, model en zelfs type auto compleet verschillend.

Wil je er in ieder geval zeker van zijn dat alles op de juiste manier en zo goed mogelijk wordt gecontroleerd? Vraag dan om een onderhoud volgens de fabrieksspecificaties. RS Auto Service biedt deze onderhoudsservice aan, dus wanneer je contact opneemt en aangeeft dat jij het onderhoud ‘volgens het boekje’ wil doen, dan is dat zeker mogelijk.

Contact opnemen met RS Auto Service

Wil je graag contact opnemen omdat je nog vragen hebt, of juist graag een afspraak in wilt plannen, dan kan dat natuurlijk. Dit kan allereerst via het contactformulier dat je op de website vindt. Je vult je gegevens in samen met je bericht, en verstuurt hem. Vervolgens zullen zij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wil je liever sneller bericht terug, dan kan je ook contact opnemen met autobedrijf leiderdorp via de WhatsApp functie die je rechts onderin op de website vindt. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om gewoon telefonisch contact op te nemen met de garage.

Plaats een reactie