Deze website is gemaakt door TweakTheWeb

Lorenzo Nannings van TweakTheWeb is de ontwikkelaar van de website van MijnChiptuning.nl. Lorenzo Nannings heeft voor een duidelijke layout gezorgd en een systeem waarbij je makkelijk je auto kunt selecteren welke je wilt laten chiptunen door MijnChiptuning.

In de toekomst zal Lorenzo van TweakTheWeb zich storten op de zoekmachine optimalisatie van de website. Daarnaast gaat hij natuurlijk door met het doorontwikkelen van de website. Zodat we deze website elke dag een beetje beter maken!

Wat technische details van de website op het moment van schrijven:
De website maakt gebruik van de Elementor page builder samen met het Astra wordpress theme. Dit koppel maakt het mogelijk om snel mooie en goed converterende pagina’s te maken. Verder maken we voor het filter systeem gebruik van Woocommerce in combinatie met YMM Search. Woocommerce is eigenlijk bedoeld voor webshops, maar aangezien een filter systeem zoals wat wij wilde veel lijkt op wat webshops gebruiken was Woocommerce een mooie oplossing.

Voor de hosting van de website hoefde we weinig spannends te doen en hebben we op aanraden van Lorenzo gekozen voor siteground. Omdat deze partij snel is met een goede prijs kwaliteitsverhouding. Om de website flot te laten daaien maken we gebruik van Wprocket. Deze plugin optimaliseert de code en maakt een snelle gecachte versie van onze site. Ook hebben we de imagify plugin welke onze foto’s optimaliseert zodat deze ook snel zullen laden.

Lorenzo: “Ik vond dit een uitdagend project, aangezien ik nooit eerder zo’n uitgebreid filter systeem heb gemaakt. Maar ik houd wel van een beetje uitdaging.”

Wil je ook een website laten maken dan raden wij Lorenzo van TweakTheWeb van harte aan!

SEO specialist Lorenzo van TweakTheWeb
De ontwikkelaar en SEO specialist voor MijnChiptuning.nl
WhatsApp WhatsApp met mij