chiptuning Volvo XC60: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volvo XC60 auto chiptunen?

De ecu software van uw Volvo XC60 auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Volvo auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Volvo XC60 auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance uit uw auto

Mooier geluid uit uw auto

Meer rijplezier uit uw Volvo XC60​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Volvo XC60 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volvo XC60 auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volvo XC60 chiptunen

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens gedurende het chippen

Een kopie van de oude staat

Exclusief gebruik van goede Volvo XC60 tuning files

Ontdek wat chiptuning voor u Volvo XC60 auto kan doen:

Verschillende vormen Volvo XC60 motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volvo XC60 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volvo XC60 is de meest populaire methode van tuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volvo XC60 chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volvo XC60 auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volvo XC60 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Volvo XC60 ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volvo XC60

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Volvo XC60tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volvo XC60 auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volvo XC60 auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volvo XC60 genoemd. Je Volvo XC60 wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volvo XC60 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto chip tuning voor u Volvo XC60 kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volvo XC60.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen de Volvo XC60 producenten ook. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto types.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto Volvo XC60 kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over Volvo XC60 eco tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je auto Volvo XC60. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Volvo XC60 chippen legaal. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. De APK is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. De locaties kun je hier beneden vinden: Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een tuning bedrijf in de buurt van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volvo XC60 auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volvo XC60baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volvo XC60 en bent u uw auto dus even kwijt.