chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volvo XC40 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u opVolvo XC40en dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Volvo XC40 meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volvo XC40:​​

Meer koppel uit uw auto

Geluid klinkt beter uit uw Volvo

Meer rijplezier uit uw Volvo XC40​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volvo XC40 op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volvo XC40 auto.

De chiptuning Volvo XC40 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volvo XC40 auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volvo XC40 auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volvo XC40.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Goede Volvo XC40tuning files in gebruik

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volvo XC40 kan worden!

Verschillende vormen Volvo XC40 motor tuning:

Voor het Volvo XC40 motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volvo XC40 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volvo XC40 is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volvo XC40 auto zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Volvo XC40 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volvo XC40 ECU uit elkaar te hoeven halen.

Lees een vaak vraag:

Je Volvo XC40 ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volvo XC40 chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volvo XC40 auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volvo XC40 chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volvo XC40 wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Ontdek wat auto chip tuning voor uw Volvo XC40 kan doen:

Gespecialiseerde notie over Volvo XC40 ECU's

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volvo XC40 auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volvo XC40 chiptuning.

Zo doen wij buiten Volvo XC40 chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volvo XC40 auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende typen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto makers niet voor elk type een nieuwe motor kan produceren maken ze één motor voor alle auto modellen.

Ze remappen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Volvo XC40 fabrikant je auto Volvo XC40 kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de auto fabrikant het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Volvo XC40! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto Volvo XC40 je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Zie hier alle informatie over eco tuning Volvo XC40.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je Volvo XC40. Door slechte apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Volvo XC40 chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we chiptuning locaties. Onze tuning vestigingen kun jij hieronder vinden Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volvo XC40, zonder dat hierbij aanpassingen Volvo XC40baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volvo XC40 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij