chiptuning Volvo V90: elke Volvo V90 auto krijgt een klantgerichte en individuele service

Ontdek wat chiptuning voor uw Volvo V90 kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Volvo V90 auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volvo V90 auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volvo ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

Sportiever karakter

Mooier geluid

Meer plezier ​

Minder brandstof gebruik van uw Volvo V90

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chippen Volvo V90 plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volvo V90 chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volvo V90.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volvo V90 past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volvo V90. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volvo V90 auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volvo V90 een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volvo V90 auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volvo V90 chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Volvo V90 auto.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volvo V90 auto

Speciale accu voeding gedurende het chippen

We kopiëren uw software eerst

De beste Volvo V90chiptuning files in gebruik

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Volvo V90 OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Volvo V90 chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volvo V90 auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volvo V90 auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Je Volvo V90 auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volvo V90 chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volvo V90 genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volvo V90 auto haalt.

Stage 2 Volvo V90 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volvo V90.

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Specialistische ECU software kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volvo V90software modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto makers wel, maar op een andere manier. Dit is hoe het werkt:

Auto fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen een enkele motor voor al deze typen.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder Volvo V90 fabrikant je Volvo V90 kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de Volvo V90 producent het maximale uit je auto halen.

Zeker, het chippen van je Volvo V90 zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Volvo V90! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je Volvo V90 je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Meer info over Volvo V90 eco tuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto Volvo V90. Door slechte apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren tuners op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Volvo V90 chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in staat om dit te controleren. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning tuning locaties. Hier beneden kunt u al onze Mijn Chiptuning locaties vinden: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen zijn we je graag van dienst.

auto tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volvo V90 auto, zonder dat hierbij veranderingen Volvo V90baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volvo V90 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.