chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volvo V70 auto chiptunen?

Het standaard programma in de Volvo V70 ecu van uw Volvo V70 is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het chippen van uw Volvo  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Volvo V70 auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u opVolvo V70en dat uw auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Je Volvo V70 auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt beter

Meer plezier uit uw Volvo V70​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volvo V70?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Volvo V70 op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Volvo V70 chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volvo V70 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volvo V70 auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volvo V70 auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volvo V70 waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volvo V70 auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volvo V70 auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chiptuning:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Exclusief gebruik van de beste Volvo V70 chiptuning bestanden

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Volvo V70 motor tuning:

Voor het Volvo V70 motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volvo V70 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volvo V70 is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Volvo V70 chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Bekijk een vraag die we vaak ontvangen:

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volvo V70

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volvo V70 er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volvo V70. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volvo V70 is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Gespecialiseerde know-how over ECU's

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volvo V70 auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen de auto makers ook. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in verschillende modellen. De auto modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto Volvo V70 kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de Volvo V70 producent het maximale uit je auto halen.

Ja, doordat je bij het Volvo V70 chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je auto je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor informatie over eco chip tuning Volvo V70.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto Volvo V70. Je kan je ECU (de computer van je auto Volvo V70) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding verschillende componenten in uw auto Volvo V70 kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door nederland. Beneden is het mogelijk om al de chiptuning vestigingen bekijken: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Bij onze stage 1 Volvo V70 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volvo V70.

Daarom is je Volvo V70 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.